Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.  По повод

...
Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.  По повод
Коментари Харесай

Илиян Василев: Сценаристите на Радев, Първанов и Борисов бяха под...

Илиян Василев, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. 

 

По мотив на " проваления " спор сред Терзиев и Григорова.

Първо, Дарик Радио предложения двамата на спор и Терзиев одобри. Григорова се разсея, евентуално тъй като отхвърлиха да и дадат гаранция, че няма да питат за Путин, Русия и така нататък. Терзиев няма неразрешени тематики. Тезата, че той бяга от спор рухва още с този факт.

Второ, тези, които имат памет помнят по какъв начин спретнаха номер на Петър Стоянов - едни чудни хора от екип, който в този момент е към Борисов и Григорова, в студиото на Българска национална телевизия - Петър Курумбашев и Любен Дилов - наследник. При тези диспути ролята на публицистите е сериозно значима, за това би трябвало да се сигурен техния професионализъм и индиферентност. Не са единствено въпросите - както виждате за единия има неразрешени зони, за другия няма, а структурата на въпросите и несъмнено - провокации, на които няма по какъв начин да отговориш, тъй като са последния миг. Да се довериш на професионализма и неутрлаността на публицистите от Българска национална телевизия на Кошлуков и БТВ на Хекимян е мощно наивно.

 

Тъй като Терзиев води и има всички шансове да завоюва, на Григорова и би трябвало скандал и съм сигурен, че сценаристите на Радев, Първанов и Борисов ѝ го бяха подготвили.

 

Е, Терзиев не се хвана на тази клопка.

Вие можете да вярвате на БТВ и Българска национална телевизия, изключително с патетичното увещание, че била " социална "!? Къмон, баш Кошлукова си е, а това е обособен род.

Правилно решение на щаба на Терзиев. Да речеш, че са нямали диспути, в които да вземат участие. Имали са. Всичко е казано.

Ето сутринта Григорова си сподели всичко и махна маската.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР